fbpx

Lion Bar Göteborg

kom till

Happy to feed you!

till oss

Välkommen

Vi serverar god mat, snygga drinkar och härlig öl. Du hittar oss på:

Våra öppettider

Måndag-torsdag kl 14-02
Fredag-lördag kl 12-03
Söndag kl 12-02

Kontakt

Mat och dryck

vibes

Bar i Göteborg

Är du på jakt efter en bar i Göteborg? Då ska du besöka Lion Bar på Viktoriagatan, en avslappnande & familjär restaurang och bar.

Lion Bar är det perfekta valet om du är ute efter god mat och ett brett utbud av drycker till fantastiskt bra priser. Varje Lion Bar runt om i landet är unik, men vad alla barer har gemensamt är personalen som alltid garanterar en bra service och ett trevligt bemötande för våra besökare.

Restaurang i Göteborg

Vi på Lion Bar strävar alltid efter att leverera fantastisk mat till lika fantastiska priser. Efter ett besök hos oss vill vi att du ska känna att du fick mer än vad du faktiskt betalade för!

Förrätter

Vilken förrätt är du sugen på? Vi erbjuder flera olika förrätter. Välj allt från nachos & lökringar till pommes och mer.

Huvudrätter

Fish & Chips, Plankstek eller Fläsknoisette med pommes? Klassisk burgare eller baconburgare? Vi är säkra på att vi har någonting för dig!

Efterrätter

Vad sägs om en egenlagad daimtårta eller kladdkaka till efterrätt?

Öl i Göteborg

På jakt efter billig men god öl i Göteborg? Då har vi goda nyheter till dig! Vi på Lion Bar erbjuder ett brett utbud av god öl från Sveriges största bryggerier men även mikrobryggerier. Kom till oss tillsammans med vänner eller familj när det är dags att koppla av, som du oftast gör bäst med en kall i handen!

Drinkar i Göteborg

Förutom öl kan du även beställa fantastiskt goda drinkar hos oss på Lion Bar. Våra bartenders på Viktoriagatan besitter lång erfarenhet och kunskap av att göra goda drinkar. Vi samarbetar endast med de största och mest seriösa leverantörerna.