Lion Bar Borlänge

Bar i Borlänge

Är du på jakt efter en bar i Borlänge? Då ska du besöka Lion Bar i Borlänge, en avslappnande & familjär restaurang och bar.

Lion Bar är det perfekta valet om du är ute efter god mat och ett brett utbud av drycker till fantastiskt bra priser. Varje Lion Bar runt om i landet är unik, men vad alla barer har gemensamt är personalen som alltid garanterar en bra service och ett trevligt bemötande för våra besökare.

Bar i Borlänge

Restaurang i Borlänge

Vi på Lion Bar strävar alltid efter att leverera fantastisk mat till lika fantastiska priser. Efter ett besök hos oss vill vi att du ska känna att du fick mer än vad du faktiskt betalade för!

Förrätter

Vilken förrätt är du sugen på? Vi erbjuder flera olika förrätter. Välj allt från nachos & lökringar till pommes och mer.

Huvudrätter

Fish & Chips, Plankstek eller Fläsknoisette med pommes? Klassisk burgare eller baconburgare? Vi är säkra på att vi har någonting för dig!

Efterrätter

Vad sägs om en egenlagad daimtårta eller kladdkaka till efterrätt?

Restaurang i Borlänge

Öl i Borlänge

Billig öl i Borlänge

På jakt efter billig men god öl i Borlänge? Då har vi goda nyheter till dig! Vi på Lion Bar erbjuder ett brett utbud av god öl från Sveriges största bryggerier men även mikrobryggerier. Kom till oss tillsammans med vänner eller familj när det är dags att koppla av, som du oftast gör bäst med en kall i handen!

Drinkar i Borlänge

Billiga drinkar i Borlänge

Förutom öl kan du även beställa fantastiskt goda drinkar hos oss på Lion Bar. Våra bartenders i Borlänge besitter lång erfarenhet och kunskap av att göra goda drinkar. Vi samarbetar endast med de största och mest seriösa leverantörerna.

Hitta till oss

LION BAR LUND 
Kanalgatan 51
931 32 Skellefteå

Ibo Cakir

CFO Chief Financial Officer
ibo@lionbar.se

Hitta till oss

Borganäsvägen 36
784 33
Borlänge

Daniel Bisse

CMO Chief Marketing Officer
daniel@lionbar.se

Image
Image

Är du med oss inför ditt livs kanske roligaste resa?

Vi söker just nu franchisetagare som vill växa med Lion bar.
Det spelar mindre roll om du idag har en pub / bar / restaurang och vill göra om den till en Lion bar eller om du bara delar drömmen om att öppna en egen bar.
Vi hjälper till med allt.
Allt du behöver göra är att fylla i intresseanmälan här nedan för att starta processen.